+31 511 – 700 216 (ma tm vr van 09:00 tot 12:00)

Zwembaden

Zeemeermin zwemmen is een prachtige manier om kinderen enthousiast te krijgen voor het zwemmen. Veel kinderen komen na het halen van hun A en B diploma niet vaak meer in het zwembad. En dit is een gemiste kans, want zwemmen is niet alleen super leuk maar ook ontzettend goed voor lichaam en geest!

Om als zwembad kinderen te laten zeemeermin zwemmen heb je zeemeermin staarten en monovinnen nodig. Daarnaast kan het handig zijn dat 1 of meer badmeesters of badjuffen een instructeurscursus volgen zodat ze weten waar ze op moeten letten tijdens de lessen. Inmiddels hebben we met de Mermaid Sisters al verschillende zwembaden geholpen aan een mooi pakket. We kunnen jullie hierbij ook helpen. Samen gaan we kijken wat je doelgroep is en doen dan een voorstel voor een pakket waarin de maten en kleuren aansluiten bij jouw doelgroep.

Daarnaast hebben we veel contact met verschillende zweminstructeurs die kunnen helpen om jullie mensen op te leiden. Hierdoor weten we precies wie bij jou in de buurt op serieus niveau kan helpen met opleiden.

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor jullie zwembad? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Zeemeermin zwemmen

Zeemeermin zwemmen

Selecteer een Afleverpunt

Mermaid Sisters
Right Menu Icon