+31 511 – 700 216 (ma di do vr van 10:00 tot 12:00)

AirTrack – Bekijk alle MMS Airtracks

Met de MMS AirTrack willen we jong en oud inspireren om in beweging te blijven. Achter die schermpjes weg en rennen, springen, salto’s! Dit werkt alleen als het materiaal echt goed is. Hierdoor kun je veilig springen, is de mat super stabiel en gaat hij jaren mee. Bovendien moet hij wel betaalbaar blijven zodat zoveel mogelijk kids, volwassenen en sportclubs hiermee kunnen werken. Dit is waar wij voor staan!

Kies hieronder jouw nieuwe AirTrack. Twijfel je nog, kijk dan even op onze Airtrack uitleg pagina voor tips waar je op moet letten zodat je zeker weet dat je uit alle AirTracks de juiste kiest.

Bekijk alle AirTracks

MMS Airtrack 2021

Bekijk Airtrack onderdelen

Airspot alle kleuren

Bekijk Airtrack accessoires

Airtrack antislip mat

Nieuw: MMS Freestyle AirTrack

Dé ultieme track voor trickers en freerunners!

MMS Freestyle AirTrack 2 x 2 x 0,1

MMS airtrack 1.5 meter breed 15 cm hoog

MMS Freestyle AirTrack 2 x 2 x 0,2

MMS airtrack teal 1.5 meter breed 15 cm hoog

MMS Freestyle AirTrack 3 x 3 x 0,2

MMS airtrack pink 1.5 meter breed 15 cm hoog

MMS AirTracks 15 cm hoog en 1,5 meter breed (3, 4, 5 en 6 meter lang)
Meest verkocht en geschikt voor alle disciplines!

MMS AirTrack Blauw 15cm/1,5m

MMS airtrack 1.5 meter breed 15 cm hoog

MMS AirTrack Teal 15cm/1,5m

MMS airtrack teal 1.5 meter breed 15 cm hoog

MMS AirTrack Roze 15cm/1,5m

MMS airtrack pink 1.5 meter breed 15 cm hoog

MMS AirTracks 10 cm hoog en 1 meter breed (3, 4, 5 en 6 meter lang)

MMS AirTrack Blauw 10 cm hoog

Airtrack 3 meter 1 meter breed 10 cm hoog blauw

MMS AirTrack Teal 10 cm hoog

Airtrack 3 meter 1 meter breed 10 cm hoog teal

MMS AirTrack Roze 10 cm hoog

Airtrack-3-meter-1-meter-breed-10-cm-hoog-roze

MMS AirTracks 20 cm hoog en 1 meter breed (3, 4, 5 en 6 meter lang)

MMS AirTrack Blauw 20 cm hoog

Airtrack 3 meter 1 meter breed 20 cm hoog blauw

MMS AirTrack Teal 20 cm hoog

Airtrack 3 meter 1 meter breed 20 cm hoog teal

MMS AirTrack Roze 20 cm hoog

Airtrack-3-meter-1-meter-breed-20-cm-hoog-roze

MMS AirTracks 15 cm hoog en 1,5 meter breed (3, 4, 5 en 6 meter lang)

MMS AirTrack Blauw 15cm/1,5m

MMS airtrack 1.5 meter breed 15 cm hoog

MMS AirTrack Teal 15cm/1,5m

MMS airtrack teal 1.5 meter breed 15 cm hoog

MMS AirTrack Roze 15cm/1,5m

MMS airtrack pink 1.5 meter breed 15 cm hoog

MMS AirTrack 20 cm hoog en 2 meter breed (4, 6 en 8 meter lang)

MMS AirTrack Blauw 20cm/2m

MMS Airtrack 2 meter breed blauw

MMS AirTrack Teal 20cm/2m

MMS Airtrack 2 meter breed teal

MMS AirTrack Pro 30 cm hoog en 2 meter breed (3, 6, 8, 12 en 15 meter lang)

MMS AirTrack Pro

Airtrack 30 cm dik 2 meter breed

Beweegbundel

Nieuwe productlancering, de Beweegbundel! We weten allemaal dat bewegen belangrijk is. Maar hoe pas je dit toe in je praktijk, in de klas of thuis? Met de Beweegbundel, een set van Airtrack producten, willen wij jou inspireren om bewust aan de slag te gaan met bewegen en laten we je zien wat je kunt doen, waarom het belangrijk is en hoe je het doet! Kijk voor meer informatie op www.beweegbundel.nl.

beweegbundel

 

 

Wat is een AirTrack?

Een AirTrack is een opblaasbaar toestel. Anders dan bij een opblaasbaar luchtbed zitten de onder- en bovenkant van een AirTrack met duizenden draadjes aan elkaar vast via een zogenaamd DWF of Double Wall Fabric systeem.

Hierdoor is hij super vlak en stabiel en combineert hij de voordelen van een trampoline, springkussen, springvloer en landingsmat in één baan. Door de variaties in dikte en luchtdruk zijn AirTracks zeer veerkrachtig en veilig om op te landen of stevig en snel als een veervloer.

Met een AirTrack wordt het veel makkelijker om bijvoorbeeld de salto achter, een boogje of een losse handstand te leren. Bekijk ook onze AirTrack filmpjes waarin we laten zien hoe je deze kunt leren.

Daarnaast zijn AirTracks super licht en compact zodat ze ook eenvoudig thuis te gebruiken zijn. Iets wat zeker nu ideaal is omdat veel sportverenigingen de deuren gesloten hebben.

Airtrack Tara op MMS Airtrack

 

De populairste AirTracks

Airtrack 3 meter 1 meter breed 10 cm hoog blauw

AirTrack 4 x 1 x 0,1
349,- Nu 229,-

Airtrack 3 meter 1 meter breed 10 cm hoog teal

Freestyle 2 x 2 x 0,1
399,- Nu 199,-

MMS airtrack 1.5 meter breed 15 cm hoog

AirTrack 3 x 1,5 x 0,15
449,- Nu 279,-

MMS airtrack teal 1.5 meter breed 15 cm hoog

AirTrack 5 x 1,5 x 0,15
649,- Nu 429,-

 

De verschillende onderdelen van de AirTrack

AirRoll

De AirRoll geeft vertrouwen en een veilig gevoel bij het aanleren van nieuwe trucs. Zo leer je bijvoorbeeld eenvoudig een FlikFlak door deze in eerste instantie al rollend over de AirRoll te maken.

De AirBeam

De Airbeam is een smallere variant van de AirFloor. Het is een ideaal hulpmiddel om thuis of in de gymzaal je oefeningen voor de evenwichtsbalk te oefenen. De zachte landing en het feit dat je laag bij de vloer zit geeft veel meer vertrouwen waardoor het makkelijker wordt om ze daarna op de balk te doen.AirTrack AirBeam roze

De AirFloor

De AirFloor is een rechthoekige of vierkante opblaasbare en luchtdichte vloer. Hij is 10 cm hoog en vormt de basis voor een AirTrack set. De vloer is volledig vlak en stabiel en omdat deze is opgeblazen absorbeert hij een landing waardoor de belasting op het lichaam veel minder is dan bij een normale gymvloer.MMS Airtrack 2021

Het AirBoard

Een AirBoard is een aanvulling op de AirFloor. Dankzij het klittenband systeem is hij eenvoudig vast te maken aan de AirFloor. Je kunt het AirBoard gebruiken als extra steun of bijvoorbeeld om af te zetten bij een salto.Airboard teal

Het AirBlock

Het AirBlock is een dikkere variant van het AirBoard en kun je ook gebruiken om sprongen uit stand te verbeteren, als extra steun en als hulp bij de afzet.

De AirTrack Bundel

Met de AirTrack bundel heb je alle belangrijke elementen in één voordelige bundel zodat je eenvoudig thuis alles kunt oefenen. De bundel bestaat uit een 3 meter lange AirFloor, een AirBlock, twee Airboards en een AirRoll.Airtrack bundel blauw

 

Waarvoor kun je de AirTrack gebruiken?

Inmiddels wordt de AirTrack voor veel verschillende disciplines gebruikt. Denk hierbij aan turnoefeningen, cheerleading en martial arts. Maar ook Freerunning wordt een stuk leuker met de verschillende AirTrack onderdelen en wat dacht je van circus acts.

Door het zachte maar stevige oppervlakte van de AirTrack wordt het veel makkelijker om b.v. een boogje, salto achterover of losse radslag te leren!

Omdat de Airtrack een ontzettend compact pakket is kun je deze overal mee naartoe nemen om mee te oefenen. En je bent niet afhankelijk van het weer, want je kunt het zowel binnen als buiten gebruiken.

De AirTrack is ook een geweldige keuze voor iedereen die zijn conditie wil verbeteren. Met de AirTrack kun je gemakkelijk trucs onder de knie krijgen die op andere oppervlakken moeilijk of onmogelijk zouden zijn. Je kunt het ook gebruiken als een hindernisbaan voor je kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De verscheidenheid aan diktes en luchtdruk maakt het heel gemakkelijk om veilig te landen of te bouncen, terwijl het zacht en snel is als een luchtbed. Met een AirTrack kun je meer tricks doen zonder angst voor blessures omdat ze zo veilig zijn!

 

Verschillende maten AirTracks

De MMS Airtrack onderdelen zijn leverbaar in verschillende maten. Welke maat je het beste kunt nemen hangt natuurlijk een beetje af van je budget maar ook waarvoor je de AirTrack wilt gebruiken. Zowel de 3 meter, 4 meter als de 5 meter worden veel gebruikt voor thuis.

Zo kun je de 3 meter prima binnen gebruiken. En heb je buiten meer ruimte dan maak je er een 3 meter aan vast met de speciale connector en heb je totaal 6 meter.

Voor sportverenigingen zijn vaak de langere Airtracks van 8 meter of langer een interessante optie.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken hoe dik een Airtrack moet zijn. Professionele turners kiezen vaak voor een Airtrack van 10 cm dik maar ben je op zoek naar een allround model kijk dan eens naar een Airtrack van 15 cm, 20 cm of 30 cm dik.

 

AirTracks en Mermaid Sisters?

Nadat in Maart 2020 de meeste zwembaden moesten sluiten zijn de Mermaid Sisters op zoek gegaan naar alternatieve manieren om op een leuke manier lekker in beweging te blijven. In verschillende filmpjes op TikTok zagen ze de AirTrack voorbij komen.

Een mooie variant op de trampoline waar ze vaak op zitten maar ook binnen te gebruiken! Direct werd er een zoektocht gestart naar de juiste AirTrack. Nog een flinke uitdaging!

Uiteindelijk werd een fabrikant gevonden die betaalbaar de AirTracks kan produceren en met de kwaliteit die je gewend bent van Mermaid Sisters, een perfecte combinatie dus. Vanaf nu kun je dus bij ons terecht voor Zeemeermin Staarten en AirTracks!

Andere benamingen voor airtrack

Overigens wordt een airtrack ook wel eens omschreven als een:

  • Springvloer
  • Airtumblingbaan
  • opblaasbare mat
  • Airfloor
  • Tumblingbaan

Door deze vele benamingen kan er nog wel eens verwarring ontstaan, maar het is goed om te weten dat hier allemaal hetzelfde mee bedoeld wordt. Een trampoline of een tumblingbaan is wel wat anders.

Veelgestelde vragen over Airtracks:

Hoe duur is een Airtrack?
Een hoge kwaliteit Airtrack met 5 jaar garantie koop je vanaf 189,-.

Welke Airtrack is geschikt voor thuisgebruik?
In principe is iedere Airtrack geschikt voor thuisgebruik. Bepaal van te voren of je de Airtrack alleen buiten wilt gebruiken of ook binnen. Vaak is er binnen minder ruimte. Je kunt ook kiezen voor 2 kortere Airtracks in plaats van 1 lange. Heb je buiten meer ruimte dan koppel je beide Airtracks eenvoudig tot 1 lange met een trackconnector.

Wat kun je op een Airtrack?
De Airtrack kun je voor ontzettend vele verschillende dingen gebruiken. In veel sporten is hij al niet meer weg te denken bij het oefenen. Omdat hij water dicht is kun je ‘m ook als alternatieve sup gebruiken. En wil je even lekker chillen dan is het een fijne plek om dit op de Airtrack te doen.

Welke maten Airtracks zijn er?
Airtracks zijn verkrijgbaar in afmetingen van 3 meter tot maar liefst 15 meter.

Kan een Airtrack op het water?
Ja de betere kwaliteit Airtracks kunnen op het water omdat ze waterdicht zijn. De techniek van een Airtrack is gelijk aan die van een stand up paddle board maar dan in een andere vorm.

Mermaid Sisters Reviews

Supersnelle levering, hele mooie airtrack met alle toebehoren. Dochter superblij!
Monique Beersma
Monique Beersma
Snel, vriendelijk en een onwijs mooie Airtrack. Dochter super blij.
Ellen Hendriks
Ellen Hendriks
Janneke van den Reek
Janneke van den Reek
Supersnelle levering en mooie en goede kwaliteit zeemeermin staart. Bedankt voor de superservice toen mijn dochter haar vin gebroken had! Echt top.
Ricardo Penders
Ricardo Penders
Super goede service, snelle levering en uitstekende garantie. Geen discussies. Zeer oplossingsgericht. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.
Leon Urlings
Leon Urlings
Een demomodel air track aangekocht, maar bleek een beetje te veel en te snel de lucht af te laten. Kosteloos kunnen terugsturen en kosteloos een nieuw exemplaar mogen ontvangen. Vriendelijke en correcte communicatie van begin tot einde mogen ervaren. Zeker een aanrader als je goed geholpen wil worden en een air track ambieert. Dank je wel Jaap en team Mermaid Sisters..Kleine correctie en aanvulling nog. Bij de vervang air track zat nu ook een mega leuke tas om de air track netjes op te bergen. Dus dat is helemaal net dat tikkeltje meer aan service en klantgerichtheid.Daarom dus deze virtuele 5de ster *
Seppe Tielen
Seppe Tielen
Airtrack voor dochterlief besteld. Vanwege de populariteit niet op voorraad, maar we werden netjes op de hoogte gehouden van het proces en de airtrack werd keurig op de afgesproken datum bezorgd. De handige opbergtas, de pomp en de verzendkosten zitten bij de prijs in, dus geen verrassingen of teleurstelling achteraf! Airtrack voldoet aan de verwachtingen, is stevig en ziet er mooi uit! Supervriendelijke en snelle communicatie, zo blij dat we niet bij een Aziatische website besteld hebben! Mocht je een airtrack willen aanschaffen, twijfel niet en bestel 'm hier!
Janneke van de Hulsbeek
Janneke van de Hulsbeek
De bestelling is zeer snel en in goede orde ontvangen. Het is een topper, deze airtrack.Mooi kwalitatief materiaal. Dank jullie wel.
Bianca Bruurs
Bianca Bruurs
Airtracks zijn echt goed, wat mij opviel was dat de kwaliteit veel beter was dan van de andere merken airtracks die ik heb besteld. Ook super dat je de airtrack met de pomp zowel kan opblazen als leegzuigen.
Dennis Visser
Dennis Visser
Na een goede ervaring met de zeemeermin staart, zijn wij ook voor de airtrack gegaan. Ook hierin doen de dames hun goede naam eer aan. De airtrack maakt waar wat hij belooft, goede kwaliteit en inclusief geleverd. Binnen hooguit 30 seconden is de airtrack opgepompt en even snel ook weer leeg. Door de Corona issues is de airtrack iets langer onderweg geweest, maar het was het wachten waard!
Marja Guitoneau
Marja Guitoneau
Top firma!!Zeer klantvriendelijk
jeffdebosaap
jeffdebosaap
Super service, snel antwoord op onze vragen en de kwaliteit van de airtrack home set is echt prima! Heel tevreden!
Jolanda Janssens
Jolanda Janssens
Zeer duidelijke site.Na het bestellen werd de staart snel verzonden. Deze was goed verpakt.Bij aankomst bleek er een fabricage fout van de opdruk.Na vriendelijk contact via de mail werd er een nieuwe opgestuurd.De staart met de fout hoefde ik niet terug te sturen, maar mocht ik houden als reserve.Dat is nog eens top service.Zeker een aanrader.Als mensen vragen waar we de zeemeerminstaart hebben gekocht, dan zal ik deze winkel zeker aanbevelen.5 🌟🌟🌟🌟🌟
Marvin Kraus
Marvin Kraus
Prachtige zeemeerminnenstaarten. Supergoede service. Kan het iedereen aanraden. Dank mermaidsisters!
Danielle Wesselman
Danielle Wesselman
We hebben verschillende sites bekeken maar deze zag er het meest betrouwbaar uit en de prijzen waren goed. Voor de bestelling nog per telefoon contact gehad en snel en goed geholpen. We zijn erg tevreden met de geleverde airtrack. De levertijd klopte precies en het pakket was stevig ingepakt. Top!
Henk de Roos
Henk de Roos
Onze dochter wilde al heel lang een zeemeermin staart, dus ze heeft in 3 maanden tijd haar b en c diploma gehaald, en volgende week is ze jarig dus vonden we het een mooi moment om haar deze staart te geven, ooo wat is ze er blij mee, super mooie kwaliteit en hij doet het geweldig, zeer snel bezorgd, dus al met al aan te raden.... Heel erg bedankt...
Mariska k
Mariska k
Sob 182
Sob 182
Super tevreden met de snelle en vooral behulpzame service!En de kleine zeemeermin is hartstikke tevreden met haar zeemeermin staart.Bedankt.
Anneke Woldemariam
Anneke Woldemariam
Mijn kleindochter is er heel blij mee, past perfect sluit heel mooi aan
Elly Gijbels
Elly Gijbels
Pascale De Vos
Pascale De Vos
js_loader
Mermaid Sisters
Right Menu Icon