+31 511 – 700 216 (ma tm vr van 09:00 tot 12:00)

Je AirTrack beschermen – 3 tips

 

 

De AirTrack staat erom bekend dat ze sporten een stuk veiliger maken. Door hun stevigheid en flexibiliteit kun je er met een gerust hart salto’s en andere complexe oefeningen op uitvoeren, zonder hard neer te komen. Je gewrichten hoeven door gebruik te maken van een AirTrack geen harde klappen op te vangen, waardoor de kans op blessures aanzienlijk lager wordt.
 
 
Om er zeker van te zijn dat je op een veilige manier gebruik kunt blijven maken van je AirTrack, zijn er een aantal zaken belangrijk voor het beschermen van je AirTrack.
Mermaid Sisters AirTrack

Voorkom schade

Er zijn een aantal voorzorgsmaatregelen die je kunt treffen om schade aan je AirTrack te voorkomen. Doe je schoenen bijvoorbeeld te allen tijde uit als je gebruik maakt van een AirTrack. Kijk uit met scherpe objecten in de buurt van je AirTrack. Ook de onderkant van de mat dient vrij te zijn van scherpe objecten, let er dus op dat je de ondergrond goed schoonmaakt voordat je de AirTrack neerzet.
 
Verder is het aan te raden om een Airtrack mat te gebruiken onder je Airtrack. Deze dempt het geluid, zorgt ervoor dat je Airtrack niet gaat glijden en helpt je Airtrack beschermen tegen gaatjes.
 

Het vervoeren van een AirTrack

Wees voorzichtig als je de AirTrack wilt verplaatsen. Sleep de mat nooit over de grond, maar til hem aan de zijkanten op. Als je de AirTrack buiten wilt gebruiken, is het aan te raden om gebruik te maken van een schone ondergrond. Op die manier zorg je ervoor dat de mat minder snel beschadigd raakt.
 

Zorg voor voldoende luchtdruk

Om schade te voorkomen, zorg je ervoor dat er genoeg lucht in de AirTrack zit alvorens je deze in gebruik neemt. Bij warme temperaturen zul je merken dat de luchtdruk toeneemt, terwijl deze afneemt als het wat kouder wordt. Ben je van plan de AirTrack buiten te laten staan? Dan doe je er goed aan om er een minimale hoeveelheid lucht in te pompen, om overdruk bij warmer wordende temperaturen te voorkomen.
 
Airtrack 3 meter 1 meter breed 10 cm hoog blauw

AirTrack Basic 4 x 1 x 0,1
349,- Nu 199,-

Airtrack-3-meter-1-meter-breed-10-cm-hoog-roze

AirTrack Basic 3 x 1 x 0,1
249,- Nu 169,-

Airtrack 3 meter 1 meter breed 20 cm hoog blauw

AirTrack Plus 3 x 1 x 0,2
349,- Nu 199,-

MMS Airtrack 1.5 meter breed blauw

AirTrack Advanced 5 x 1.5 x 0,15
599,- Nu 349,-

Selecteer een Afleverpunt

Mermaid Sisters
Right Menu Icon