+31 511 – 700 216 (ma tm vr van 09:00 tot 12:00)

Elektrische Airtrack pomp?

Wanneer je een Airtrack (of sup) hebt is een elektrische Airtrack pomp bijna onmisbaar. Het handmatig oppompen van je Airtrack vergt veel moeite. Een elektrische pomp zorgt ervoor dat je vrijwel geen moeite hoeft te doen. Maar wat is een elektrische Airtrack pomp nou precies? Wij leggen het uitgebreid uit:

Wat is een elektrische Airtrack pomp?

Een elektrische Airtrack pomp is een pomp die je Airtrack automatisch opblaast. Dankzij een elektrische pomp hoef je de Airtrack niet handmatig op te pompen. Het handmatig oppompen van een Airtrack vergt namelijk veel moeite en neemt veel tijd in beslag. Daarnaast is het moeilijk om handmatig je Airtrack maximaal op te pompen, terwijl een elektrische Airtrack pomp dit moeiteloos doet.

Een elektrische Airtrack pomp is niet zomaar een elektrische pomp. Veel standaard pompen die je bijvoorbeeld gebruikt voor een luchtbed of zwembad hebben onvoldoende capaciteit om een Airtrack volledig op te pompen.

elektrische airtrack pomp

Welke Airtrack pomp moet ik kiezen?

Welke elektrische Airtrack pomp je kiest hangt af van het formaat. Tot 6 m2 (b.v. de 6 x 1 x 0,1) volstaat een 500W pomp. Is je Airtrack groter/breder kies dan een 800W pomp.

Wist je dat: de elektrische Airtrack pompen van Mermaid Sisters niet alleen helpen bij het pompen maar dat je ook de mogelijkheid hebt om de pomp te gebruiken om je Airtrack leeg te laten lopen? Geen gedoe, maar binnen enkele minuten je Airtrack volledig vacuüm leeggezogen!

Selecteer een Afleverpunt

Mermaid Sisters
Right Menu Icon