+31 511 – 700 216 (ma tm vr van 09:00 tot 12:00)

Zeemeermin zwemmenHet zeemeermin zwemmen met een zeemeermin staart zit de afgelopen 10 jaar flink in de lift en dat is maar goed ook. Zeemeermin zwemmen zorgt ervoor dat veel kinderen die na hun B-diploma anders weinig tot niet meer in het zwembad komen weer uitgedaagd worden om te gaan zwemmen. Niet alleen goed voor de conditie en creativiteit, maar ook voor de zwemveiligheid!

Het gevolg van deze trend is dat zeemeermin zwemlessen als paddenstoelen uit de grond schieten. En hoewel we deze lessen toejuichen zijn er teveel “instructeurs” die maar wat doen. Deze schijnveiligheid zorgt ervoor dat kinderen overmoedig worden omdat ze denken goed te kunnen zwemmen en dit is gevaarlijk.

Echt leren Zeemeermin zwemmen

We hebben veel contact met verschillende zwemscholen en zwembaden, maar Word Zeemeermin valt hierbij in positieve zin op. De professionaliteit die oprichter Tria nastreeft ondersteund door een sterke groep docenten zorgt ervoor dat de zwemlessen van Word Zeemeermin kinderen echt beter laat zwemmen.

Naast professionele zwemlessen is Word Zeemeermin inmiddels ook partner op het gebied van testen van de Mermaid Sisters zeemeermin staarten. En deze taak nemen ze net zo serieus als de lessen. Mede dankzij hun kritische feedback zijn wij in staat om onze kwaliteit te perfectioneren!

Bij Word Zeemeermin kun je o.a. terecht voor Zeemeermin zwemles, Kinderfeestjes, Mermaid Fitness, Ouder en kind zwemmen, Clinics en Schoolzwemmen. En hoewel ze een basis hebben in noord Nederland zijn ze steeds vaker in heel Nederland actief. Mocht je lessen bij jou in de buurt willen organiseren neem dan zeker even contact met ze op voor de mogelijkheden via info@wordzeemeermin.nl of kijk op www.wordzeemeermin.nl.

Selecteer een Afleverpunt

Mermaid Sisters
Right Menu Icon