+31 (0) 511 – 700 216 (ma - vr van 10:00 - 12:00)

Over Mermaid Sisters

Begin 2017 zagen de zusjes Tara en Isa voor het eerst een Zeemeerminnenstaart op youtube en besloten dat zij ook als een zeemeermin wilden zwemmen. Na lang zoeken vonden ze de perfecte staart op een Chinese website. Pa en ma werden erbij gehaald en 5 minuten later was de bestelling geplaatst. En toen begon het wachten…Na 5 weken was het eindelijk zover en stond de postbode voor de deur met een pakket uit China. Enthousiast werd het pakket uitgepakt en kwamen de zeemeerminstaarten tevoorschijn. De pret was van korte duur toen bleek dat 1 van de staarten niet de juiste maat was, wat nu? Na een paar dagen kwam er een reactie per email uit China. We konden de staart zonder problemen omruilen voor de juiste maat, maar we moesten wel eerst de verkeerde staart terugsturen naar China… Dit ging ‘m niet worden, niet alleen waren de verzendkosten voor het terugsturen naar China voor onze rekening, de meiden zouden ook weer een week of 5 moeten wachten voor hopelijk alsnog de juiste staart.

De oplossing was snel gevonden, de verkeerde maat werd op marktplaats gezet en via een Nederlandse webshop werd een nieuwe staart besteld die een paar dagen later binnen kwam.
Na een paar weken intensief gebruik vertoonden beide staarten al problemen. De stof van de goedkopere Chinese staart was zo dun dat op meerdere plekken scheurtjes kwamen in de stof. Maar ook de Nederlandse staart begon al te slijten op de punten van de staart omdat deze af en toe de bodem van het zwembad raakten. Bij deze staart werden losse plastic plakkers geleverd die je als bescherming over de punten kon doen, maar deze lieten na dag 1 al los.

En nu? Na overleg met pa en ma besloten de zusjes dat we zelf staarten moesten gaan leveren, onze eigen webshop met staarten die wel goed zijn. De naam hadden ze al bedacht, Mermaid Sisters!

De maanden daarop was het testen, testen en nog eens testen. Via een goede kennis in China ontvingen we staarten van verschillende fabrikanten die stuk voor stuk werden gecontroleerd op kwaliteit. Uiteindelijk werd de juiste fabrikant gevonden. Een stevige maar soepele stof inclusief ingenaaide extra bescherming op de punten van de zeemeermin staart. Precies zoals de Mermaid Sisters het willen!

De voorbereiding zit erop, het grote Mermaid Sisters avontuur is begonnen!

Met spetterende groet,

Mermaid Sisters