+31 511 – 700 216 (ma tm vr van 09:00 tot 12:00)

Over Mermaid Sisters

 

 

Hoe het begon

Begin 2017 zagen de zusjes Tara en Isa voor het eerst een Zeemeerminnenstaart op youtube en besloten dat zij ook als een zeemeermin wilden zwemmen. Na lang zoeken vonden ze de perfecte staart op een Chinese website. Pa en ma werden erbij gehaald en 5 minuten later was de bestelling geplaatst.

En toen begon het wachten…Na 5 weken was het eindelijk zover en stond de postbode voor de deur met een pakket uit China. Enthousiast werd het pakket uitgepakt en kwamen de zeemeerminstaarten tevoorschijn. De pret was van korte duur toen bleek dat 1 van de staarten niet de juiste maat was, wat nu?

Na een paar dagen kwam er een reactie per email uit China. We konden de staart zonder problemen omruilen voor de juiste maat, maar we moesten wel eerst de verkeerde staart terugsturen naar China… Dit ging ‘m niet worden, niet alleen waren de verzendkosten voor het terugsturen naar China voor onze rekening, de meiden zouden ook weer een week of 5 moeten wachten voor hopelijk alsnog de juiste staart.

De oplossing was snel gevonden, de verkeerde maat werd op marktplaats gezet en via een Nederlandse webshop werd een nieuwe staart besteld die een paar dagen later binnen kwam.
Na een paar weken intensief gebruik vertoonden beide staarten al problemen.

De stof van de goedkopere Chinese staart was zo dun dat op meerdere plekken scheurtjes kwamen in de stof. Maar ook de Nederlandse staart begon al te slijten op de punten van de staart omdat deze af en toe de bodem van het zwembad raakten. Bij deze staart werden losse plastic plakkers geleverd die je als bescherming over de punten kon doen, maar deze lieten na dag 1 al los.

Wat doe je dan? Na overleg met pa en ma besloten de zusjes dat we zelf staarten moesten gaan leveren, onze eigen webshop met staarten die wel goed zijn. De naam hadden ze al bedacht, Mermaid Sisters!

De maanden daarop was het testen, testen en nog eens testen. We ontvingen staarten van verschillende fabrikanten die stuk voor stuk werden gecontroleerd op kwaliteit. Uiteindelijk werd de juiste fabrikant gevonden. Een stevige maar soepele stof inclusief ingenaaide extra bescherming op de punten van de zeemeermin staart. Precies zoals de Mermaid Sisters het willen!

De voorbereiding zit erop, het grote Mermaid Sisters avontuur was begonnen!

 

Mermaid Sisters AirTrack

Begin 2020 zijn er al meer dan 10.000 kids die zwemmen met een Mermaid Sisters staart, super gaaf!

Maar dan komt Corona en blijven de zwembaden dicht…  Er werd direct besloten om op zoek te gaan naar een andere manier om lekker in beweging te blijven. In verschillende filmpjes op TikTok zagen de Mermaid Sisters de AirTrack voorbij komen.

Een mooie variant op de trampoline waar ze vaak op zitten maar 1 die ook binnen te gebruiken is. Wel zo handig in Nederland 🙂  Direct werd er een zoektocht gestart naar de juiste AirTrack. Nog een flinke uitdaging!

Verschillende Airtracks werden getest en wat zat er een verschil in kwaliteit en prijs! Voor een goede 3 meter Airtrack betaalde je al snel 350,-. Terwijl een andere 3 meter maar 199,- moest kosten maar na 1 keer gebruik al lek was. Waarom niet gewoon een goede Airtrack voor een nette prijs? Al snel werd besloten om het dan maar zelf te gaan doen.

Uiteindelijk werd een ervaren AirTrack fabrikant gevonden die betaalbaar de AirTracks voor ons kan produceren. Met de kwaliteit die je gewend bent van Mermaid Sisters, want we hebben een reputatie hoog te houden! Een perfecte combinatie dus. Vanaf nu kun je dus bij ons terecht voor Zeemeermin Staarten en AirTracks!

Inmiddels zijn we 2023 en is onze MMS AirTrack uitgegroeid tot 1 van de populairste Airtracks van Nederland en België en daar zijn we natuurlijk super trots op!

Heel veel meiden en ook jongens springen inmiddels op onze AirTrack. Maar ook verschillende sportverenigingen hebben al een extra grote MMS Airtrack liggen. En wist je dat de jongens van RSC Anderlecht binnenkort gaan trainen op de Airtrack, supergaaf!

Spetterende groetjes,

Mermaid Sisters

Mermaid Sisters met zeemeermin staart op de Airtrack

Selecteer een Afleverpunt

Mermaid Sisters
Right Menu Icon