+31 (0) 511 – 700 216 (ma - vr van 10:00 - 12:00)

AirTrack Home Bundel

De AirTrack Home bundel is een combinatie van de belangrijkste onderdelen om thuis volledig te kunnen oefenen. Een flikflak, salto of barani oefen je eenvoudig en veilig met de extra verhogingen en de AirRoll.

De set is binnen te gebruiken maar met het bijgeleverde beschermzeil zet je ‘m ook zo buiten in de tuin. Mermaid Sisters kiest voor kwaliteit. Al onze AirTracks zijn daarom dubbel gelijmd op de naden en voorzien van een 3000 g/m2 dubbellaagse DWF core. De set wordt geleverd met 24 maanden garantie.

Wat zit er in de AirTrack Home bundel?

  • 1 x AirFloor 3 x 1 x 0,1 meter
  • 2 x AirBoard 1 x 0,6 x 0,1 meter (Nu tijdelijk 3 x Airboard ipv 2!)
  • 1 x AirBlock 1 x 0,6 x 0,2 meter
  • 1 x AirRoll 1,2 x 0,6 meter
  • 1 x AirSheet – beschermzeil
  • 1 x Electrische pomp 600W
  • 1 x Opbergtas
  • 1 x Reparatiekit

 

Leverbaar in 2 kleuren:

AirTrack Home Bundel

De AirTrack Home bundel is een combinatie van de belangrijkste onderdelen om thuis volledig te kunnen oefenen. Een flikflak, salto of barani oefen je eenvoudig en veilig met de extra verhogingen en de AirRoll.

De AirFloor

De AirFloor is een rechthoekige of vierkante opblaasbare en luchtdichte vloer en vormt de basis voor een AirTrack set. De vloer is volledig vlak en stabiel en omdat deze is opgeblazen absorbeert hij een landing waardoor de belasting op het lichaam veel minder is dan bij een normale gymvloer.AirTrack 3 meter roze

Het AirBoard

Een AirBoard is een aanvulling op de AirFloor. Dankzij het klittenband systeem is hij eenvoudig vast te maken aan de AirFloor. Je kunt het AirBoard gebruiken als extra steun of bijvoorbeeld om af te zetten bij een salto.AirTrack AirBoard roze

Het AirBlock

Het AirBlock is een dikkere variant van het AirBoard en kun je ook gebruiken om sprongen uit stand te verbeteren, als extra steun en als hulp bij de afzet.AirTrack AirBlock roze

AirRoll

De AirRoll geeft vertrouwen en een veilig gevoel bij het aanleren van nieuwe trucs. Zo leer je bijvoorbeeld eenvoudig een FlikFlak door deze in eerste instantie al rollend over de AirRoll te maken.

De AirBeam

De Airbeam is een smallere variant van de AirFloor. Het is een ideaal hulpmiddel om thuis of in de gymzaal je oefeningen voor de evenwichtsbalk te oefenen. De zachte landing en het feit dat je laag bij de vloer zit geeft veel meer vertrouwen waardoor het makkelijker wordt om ze daarna op de balk te doen.AirTrack AirBeam roze

De AirTrack Bundel

Met de AirTrack bundel heb je alle belangrijke elementen in één voordelige bundel zodat je eenvoudig thuis alles kunt oefenen. De bundel bestaat uit een 3 meter lange AirFloor, een AirBlock, twee Airboards en een AirRoll.AirTrack Home All-In-One roze

 

Waarvoor kun je de AirTrack Home bundel gebruiken?

Inmiddels wordt de AirTrack voor veel verschillende disciplines gebruikt. Denk hierbij aan turnoefeningen, cheerleading en martial arts. Maar ook Freerunning wordt een stuk leuker met de verschillende AirTrack onderdelen en wat dacht je van circus acts. De Airtrack Home All-In-One is super compleet zodat je alles kunt doen wat je wilt! En je bent niet afhankelijk van het weer, want je kunt het zowel binnen als buiten gebruiken.

 

AirTracks en Mermaid Sisters?

Nadat in Maart 2020 de meeste zwembaden moesten sluiten zijn de Mermaid Sisters op zoek gegaan naar alternatieve manieren om op een leuke manier lekker in beweging te blijven. In verschillende filmpjes op TikTok zagen ze de AirTrack voorbij komen. Een mooie variant op de trampoline waar ze vaak op zitten maar ook binnen te gebruiken! Direct werd er een zoektocht gestart naar de juiste AirTrack. Nog een flinke uitdaging!

Uiteindelijk werd een fabrikant gevonden die betaalbaar de AirTracks kan produceren en met de kwaliteit die je gewend bent van Mermaid Sisters, een perfecte combinatie dus. Vanaf nu kun je dus bij ons terecht voor Zeemeermin Staarten en AirTracks!

Mermaid Sisters Reviews

Onze dochter wilde al heel lang een zeemeermin staart, dus ze heeft in 3 maanden tijd haar b en c diploma gehaald, en volgende week is ze jarig dus vonden we het een mooi moment om haar deze staart te geven, ooo wat is ze er blij mee, super mooie kwaliteit en hij doet het geweldig, zeer snel bezorgd, dus al met al aan te raden.... Heel erg bedankt...
Mariska k
Mariska k
07:54 24 May 20
Sob 182
Sob 182
20:53 16 May 20
Super tevreden met de snelle en vooral behulpzame service! En de kleine zeemeermin is hartstikke tevreden met haar zeemeermin staart.Bedankt.
Anneke Woldemariam
Anneke Woldemariam
08:59 11 May 20
Mijn kleindochter is er heel blij mee, past perfect sluit heel mooi aan
Elly Gijbels
Elly Gijbels
17:26 08 May 20
Pascale De Vos
Pascale De Vos
11:39 08 May 20
Milanie Doornenbal
Milanie Doornenbal
07:08 06 May 20
Goede en snelle service! Kwaliteitsvolle zeemeerminstaart!Zeker een aanrader!
Barbara Ingelaere
Barbara Ingelaere
10:10 25 Apr 20
Hennie Luten
Hennie Luten
10:16 20 Apr 20
Super tevreden en een heel goede klantopvolging. Zeker 5 sterren waard!
Katja Lathouwers
Katja Lathouwers
18:16 16 Apr 20
Sarah Danis
Sarah Danis
18:39 15 Apr 20
MJM Ummels
MJM Ummels
12:55 13 Apr 20
Snelle en vlotte levering .Goede uitleg.
Gitte Berckmans
Gitte Berckmans
09:09 04 Apr 20
Gitte polisieans
Gitte polisieans
09:08 04 Apr 20
Een hele mooie en kwalitatief goede zeemeerminstaart gekocht voor de verjaardag van onze dochter Roos! De maattabel op de site is een goede hulp en zo past de staart perfect. Goede instructiebrieven erbij en snelle levering! Aanrader dus!
Elske Van der Heijden
Elske Van der Heijden
14:48 14 Mar 20
onah smal
onah smal
17:00 09 Mar 20
Diane M
Diane M
20:57 08 Mar 20
Daze Dizzled
Daze Dizzled
09:28 07 Mar 20
De zeemeerminstaart en het bijpassende topje zijn prachtig van kleur en kwaliteit. De monovin ook en alles past goed. Alles is mooi op tijd geleverd en wat fijn die meegeleverde duidelijke instructies voor aandoen en opbergen! We hebben hier een prachtige en heel blije zeemeermin thuis:) Nu zo snel mogelijk uitproberen!
Edioval Mota
Edioval Mota
10:18 25 Feb 20
Super service. Vragen werden via de mail snel beantwoord, maar bovenal 2 prachtige staarten gekocht voor mezelf en mijn dochter!
Brenda Merkus
Brenda Merkus
17:11 23 Feb 20
Brenda Merkus
Brenda Merkus
17:08 23 Feb 20
Mermaid Sisters
Right Menu Icon